To millioner biler i Danmark bliver berørt, hvis FM-signal slukkes, siger FDM

0
433

Ifølge FDM vil det koste omkring 5000 kroner at få skiftet FM-radioen ud med en DAB-radio i bilen. Dansk Folkeparti afviser regeringens planer. Det kommer til at gå ud over rigtig mange danske bilejere, hvis regeringens planer om at slukke FM-signalet senest i 2021 bliver en realitet. Sådan lyder det fra FDM, efter regering torsdag har præsenteret sit medieudspil. – Det vil kaste bilejerne ud i radiotavshed og efterlade dem med en milliardregning. Det er vi meget imod, siger Torben Kudsk, der er afdelingschef i FDM, til TV 2. To millioner biler i Danmark bliver berørt, hvis FM-signal slukkes, siger FDM

thumbnail courtesy of nyheder.tv2.dk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here